В момента Кънев е заместник административен ръководител на специализираната прокуратура.

...
В момента Кънев е заместник административен ръководител на специализираната прокуратура.
Коментари Харесай

Само във Фрог: Гласят заплашения обвинител Ангел Кънев за зам.-шеф на военно-апелативна прокуратура

В момента Кънев е заместител административен началник на профилираната прокуратура. Спрягат го за непосредствен до Иван Гешев. Заради готвеното закриване на “спеца”, управлението на държавното обвиняване към този момент е намерило отговарящ пост за Ангел Кънев. В момента въпросното място е вакантно.

Любопитното е по какъв начин то бе освободено. Запознати описаха пред екипа ни, че до неотдавна там работел прокурор Нивелин Начев. “Осмели се да даде позиция по лично разбиране за едно от делата, която не се хареса на началството”, разкриха вътрешни на системата хора. Именно това, съгласно тях, коствало поста на Начев.

До този миг държавното обвиняване не е дало никакви детайлности към опасността против Ангел Кънев. В негова каса в кабинета му бе открит плик с патрон и отрязъци от вестници. Прокурорите, обаче са скептични за огласения случай. Те не престават да подозират режисура. Не изключват и разновидността самият Кънев също да не знае за нея и да е вкаран в капан.

Факт е, че Кънев се занимава с каузи с огромен публичен интерес, измежду които е и това против хазартния необут Васил Божков. Все още, обаче против нито един упрекнат няма влезнала в действие присъда. Криминалисти споделят, че в случай че някой цели физическа разпра, той би работил безшумно и неусетно, без да се подвига звук.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР