В момента имаме най-голямото масово подслушване на български граждани в

...
В момента имаме най-голямото масово подслушване на български граждани в
Коментари Харесай

Хаджигенов: Факт е най-масовото подслушване на българи в новата ни история

В момента имаме най-голямото всеобщо подслушване на български жители в новата ни история. В тези материали го няма президента, само че е пулично известно, че и той е измежду тях. Към сегашния миг имаме три листата със 123 жители, които са подслушвани и на които знаем имената. Сред тях има публицисти – известни и не толкоз известни, общественици, цивилен деятели, политици, претенденти за политици и други. Това съобщи Николай Хаджигенов от обединението " Изправи се БГ! Ние идваме! " след края на комисията, която проверява полицейското принуждение по време на митингите предишното лято.

,,В листата има и човек от Софийска градска прокуратура. Той е някогашен мой клиент, който не съм виждал може би от повече от пет години. Връзката обаче е известна и евентуално това е повода. Представете си какви са мащабите – от елементарни хора от площада, през прокурор от Софийски градски съд и стигаме до политици. В листата няма политици от ГЕРБ'', уточни още той.

От 1000 подслушвания на 132 се знаят имената, описите се допълват всеки ден. Подслушванията са от интервала 14 юли до месец май тази година – траяло е месеци след митингите, изясни той.

По думите му описите на този стадий са секретни.

,,Списъците ще бъдат декласифицирани след месец, а един от тях – след три месеца'', посочи Николай Хаджигенов.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР