В момента имаме ляво-либерално управление, в това няма нищо лошо.

...
В момента имаме ляво-либерално управление, в това няма нищо лошо.
Коментари Харесай

Тома Биков: Радев е най-овластената фигура в държавата. Рашков ще стане проблем на управлението, не на ГЕРБ

" В момента имаме ляво-либерално ръководство, в това няма нищо неприятно. Има държавно управление, което се оглавява от относително неопитни политически хора, те не крият, че Радев е техен наставник. Радев е най-овластената фигура. Бюджетът за идната година ще е най-горещата тематика. " Това сподели в ефира на Българска национална телевизия Тома Биков, заместник-председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

По думите му Бойко Рашков ще бъде проблем на ръководството, не на опозицията.

" Това ръководство е конструирано главно на две групи хора, партийни и корпоративни министри, конфликтът ще бъде сред корпоративните лобита. ГЕРБ няма лидерски проблем, водачът ни е явен ", добави Тома Биков.

Относно Мораториума за цената на тока той акцентира, че лобизъм има, само че той е в ръководещото болшинство.
свързани новини48404преди 5 часа
" Цените за битовите консуматори би трябвало да бъдат арестувани, с цел да могат хората да изкарат зимата. Няма бойкот в предлагането на КЕВР за нарастване. От няколко месеца е реалност огромна ценова рецесия, очаквайте цените да скочат още ", означи Биков.

Според него Македония не е направила нито една стъпка във връзка с България и нашата страна не би трябвало да трансформира позицията си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР