В момента има много звена, които работят срещу корупцията. Събирането

...
В момента има много звена, които работят срещу корупцията. Събирането
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: С антикорупционния закон ще създаде координация


В момента има доста звена, които работят против корупцията. Събирането на всички тези звена в един орган ще сътвори съгласуваност. Не може да се споделя, че един орган, когато се употребява, той ще бъде употребен като бухалка.

Това сподели пред Нова телевизия Цветан Цветанов, ръководител на ПГ на ГЕРБ в отговор на въпрос кое е наложило да се написа нов закон, при съществуване на доста органи, които борят корупцията и текстове в Наказателен кодекс против явлението.

За 100-те млн. лева, които министър председателят Бойко Борисов даде обещание на служителите на реда, Цветанов съобщи, че „ цялата тази отговорност, която пада върху системата за сигурност, е обвързвана с желанието ни да подобрим средата за работа. Премиерът беше доста явен – той сподели, че обезпечаване на спомагателен финансов запас, не значи че той го прави с цел да спре митингът “.

С думите „ Благодаря за българското председателство “, Цветанов прекъсна обзора по тематиката сигурност и акцентира – „ ние имахме опция да представим парламентарното председателство по един добър метод “.

„ Не може ние като българи да не дадем нужното за идното председателство “, продължи водачът на ПГ на ГЕРБ, само че по-късно се поправи като съобщи, че приказва за „ парламентарното измерение на председателството, което стартира в България. Председателството е отговорност, от която всички българи би трябвало да се възползваме “, съобщи Цветанов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР