В момента Харков напълно се контролира от ВСУ. Това съобщи

...
В момента Харков напълно се контролира от ВСУ. Това съобщи
Коментари Харесай

Харков е изцяло под контрола на Въоръжените сили на Украйна, руските нашественици се унищожават безпощадно

В момента Харков изцяло се управлява от ВСУ. Това заяви в своя канал в Телеграм ръководителят на Харковската регионална гражданска администрация Олег Синегубов. " Въоръжените сили на Украйна крепко държат защитата на Харков. Руският зложелател дори не прави опити за нахлуване, като се изключи обособени обстрелвания на обекти в покрайнините. Както оповестява цаба по защитата на града - наземната част в града се управлява изцяло от Въоръжените сили на Украйна ", се споделя в известието.

Според Олег Синегубов, в града няма нито постоянни противников войски, нито диверсионно-разузнавателни групи. Проникналите обособени диверсанти биват залавяни и премахнати на място. Така да вземем за пример тази заран беше хваната жена-разузнавач, която събираше данни за военните обекти на територията на града.

Ръководителят на Харковската регионална администрация прибавя, че съветският агресор не е съумял да осъществя проектите си във Волчански регион. Руските окупатори направили десант с три хеликоптера на десантно-щурмова група от 120 души, която е трябвало да се придвижи към Харков.

Териториалната защита и подразделенията от Сухопътните войски на ВСУ са съумели да унищожават по-голямата част от нашествениците още на място. Останалите съумели да избягат на територията на Белгородска област в Русия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР