В момента е един еталонът за качество в автомобилния свят

...
В момента е един еталонът за качество в автомобилния свят
Коментари Харесай

Pagani-то на Хорацио - Zonda HP Barchetta

В момента е един примерът за качество в автомобилния свят и той не е някоя голяма компания. Напротив, това е един дребен италиански производител производител на спортни коли с аржентински корени, тъй като основателя Хорацио Пагани е роден там. Моделът, който направи името Pagani такова, каквото го познаваме сега се назовава Zonda и не се сещаме от по-добър метод за приключването му от основаването на впечатляващ уникат.



Всички знаем, че новото попълнение Huayra към този момент е застъпило от близо пет години, само че очевидно пристрастията на Хорацио са към първоизточника. Открояващите елементи са задоволително доста, с цел да го отделят от останалите, като стартираме от неналичието на таван и напълно скосените стъкла. Другите забавни елементи са покривалата на задните колела, които скосяват доста калниците. Това е прийом, който идва от върховете за оптималната скорост, тъй като понижава въздушното противодействие.



Двигателният отсек обаче, не е променян, само че надали има потребност от още над 760-те конски сили на дванадесетцилиндровия мотор на AMG с кодово наименование M120, които са в композиция с тежестта от 1250 кг - колкото тежи една Ford Fiesta да вземем за пример.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР