В момента Анджелина Валдес от Калифорния, САЩ, е на 32

...
В момента Анджелина Валдес от Калифорния, САЩ, е на 32
Коментари Харесай

Съученички я тормозели заради големите й гърди, но когато пораснала... СНИМКИ 18+

В момента Анджелина Валдес от Калифорния, Съединени американски щати, е на 32 години и знае, че във външния й тип няма дефекти. Моделката печели, като продава фотографиите си, облечена в откровени тоалети и долни дрехи, като получава към 20 хиляди английски лири на месец, осведоми "Дейли Стар ".

А почитателите на драго сърце дават парите, единствено и единствено да се възхищават на хубостта на момичето, която преди време й е носила единствено неприятности.

Анджелина била нормално момиче. Както всички младежи, тя обичала къси панталони и тениски, само че съученичките й се дразнели от тези облекла. Те се подигравали на момичето, обиждали я и я биели, а един път даже цяла навалица я нападнала, пробвайки се да й извадят очите с кламер.



Къдрава тъмна коса, тъмна кожа, дребни зелени очи и обилни, даже в юношеска възраст, форми, ядосвали девойките в учебно заведение, тъй че Анджелина непрекъснато си имала проблеми от тях.

Анджелина развивала комплекси и тревога и не желала да върви на учебно заведение, а когато трябвало, носела със себе си катанец за самоотбрана. Когато в учебното заведение разбрали за това, Анджелина била изключена.



Тя била преместена в учебно заведение, покрай града, като там нямала никакви проблеми поради външния си тип. Отнело доста време, до момента в който Анджелина пораснала и осъзнала, че точно първите й съученички са сбъркали в тази обстановка.



"Те ме тормозеха доста дълго - не минаваше ден без пердах, който не започвах аз. Сега разбирам, че тези девойки просто са завиждали на моята хубост и необикновен външен тип. Но тогава бях дребна и си мислех, че казусът е в мен. Чудя се какво биха споделили същите тези мои съученички, в случай че видеха какъв брой изкарвам в този момент ", споделя Анджелина

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР