В Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на младата Памела

...
В Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на младата Памела
Коментари Харесай

Снежана Макавеева за най-тъмните нощи в Животът по действителен случай

В „ Моето ново Аз “ ще проследим трансформацията на младата Памела, а от „ Топ 10 “ ще разберем кои родни звезди са родени в „ златна люлка “

Тази събота (9 март) „ Животът по автентичен случай “ ще бъде микс от екшън, романтика и взор във вътрешността към душата – в студиото гостува актрисата, която може да изиграе всичко това – Снежана Макавеева. От ненадейно откровения диалог с водещата Александра Сърчаджиева ще разберем кои са най-светлите дни и най-тъмните нощи в живота на актрисата. Какви са техниките за възобновяване на душевния и телесния баланс, ще разберем от специфичното включване от едно от най-любимите места на Снежана.

В рубриката „ Моето ново Аз “ Радост ще ви запознае с Памела – млада жена, която до неотдавна е живяла сякаш безпроблемно с обичания си мъж и двете им дребни деца. Връзката им обаче е подложена на големи тествания и всичко като че ли наподобява изгубено. С болежка в сърцето, Памела се обръща към експертите на „ Моето нова Аз “, а в събота от 17:00 ч. по bTV феновете ще проследят по какъв начин Памела се снабдява с нова осанка.

В класацията „ Топ 10 “ Филип Буков ще опише с огромни детайлности за живота на 10 български звезди, родени в заможни фамилии и израснали в същинско благоденствие. Какво е да нямаш никакви материални терзания в детството и какво носи това на звездите през днешния ден, ще разберем в събота от 17:00 ч. единствено по bTV!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР