В Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една изстрадала

...
В Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една изстрадала
Коментари Харесай

Неочаквани признания от Камен Алипиев Кедърa в Животът по действителен случай

В „ Моето ново Аз “ ще проследим трансформацията на една изстрадала майка, а от „ Топ 10 “ ще разберем кои VIP-ове са станали известни около своите половинки

Тази седмица посетител на Александра Сърчаджиева в предаването „ Животът по автентичен случай “ по bTV е Камен Алипиев – Кедъра. Журналистът е капитан на единия от тимовете в занимателната игра, отдадена на всичко българско – „ Аз обичам България “.

Тази събота (30 март) от 17:00 ч. Александра ще влезе под кожата на своя сътрудник, с цел да разберем куп любопитни детайлности от живота на приказливия Кедър. Защо не се е оженил за своята най-голяма и съвсем единствена обич? Какво е взела щерка му от него и по какъв начин се живее с един несклоняем овен? Отговорите на тези и на още любопитни въпроси феновете ще схванат само в „ Животът по автентичен случай “ по bTV.

От първа ръка ще узнаем и какво е да загубиш своя наставник и татко тъкмо сега, в който имаш най-голяма потребност от мощна фигура в живота си. За гордостта и отговорността да си правоприемник на именит публицист и повишени или занижени са били упованията към него – феновете на bTV ще чуят в един персонален диалог на четири очи. Александра ще засегне и най-болната тематика за Кедъра – по какъв начин се претърпява най-голямата засегнатост в живота и какъв брой боли от ножа в гърба.

В рубриката за образни трансформации „ Моето ново Аз “ Радост Драганова ще опише историята на семейство, изгубило огромния си наследник в резултат на новооткрит синдром, незнаен до неотдавна на медицината. Трагедията е предхождана от припадъци на клинично здравото дете, а гибелта му е цялостен потрес за всички. С това кошмарът не свършва – става известно, че и дребният наследник на фамилията страда от същия синдром. Животът им се трансформира в непрекъснат пъкъл и суматоха да не изгубят и второто си дете. Как лекарите ще съумеят да зарадват най-малко малко изстрадалата майка, следва да забележим тази събота (30 март) в 17:00 ч. по bTV.

От класацията „ Топ 10 “ ще разберем кои са тези 10 родни звезди, натрупали популярност от обстоятелството, че са половинки на към този момент известни персони. Водещият Филип Буков е събрал на едно място десетте най-популярни VIP-ове, станали известни около своите любими…

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР