В моделната линия на марката Hyundai ще се появи нов

...
В моделната линия на марката Hyundai ще се появи нов
Коментари Харесай

За най-малката си елкола Hyundai ще иска 20 000 долара?

В моделната линия на марката Hyundai ще се появи нов стилен електромобил, наименуван Ioniq 2. Новостта се възнамерява да бъде показана в края на тази година и ще бъде пусната в продажба в средата на 2024 година

Ioniq 2 е електрическа версия на кросовъра Casper и ще бъде най-малкият " зелен " модел на южнокорейската марка. Съобщава се, че новостта ще бъде направена в стила на настоящата версия на кросовъра Kona и минивана Staria. Дължината ще бъде към 3,6 метра с междуосие от 2,5 м, а ширината няма да надвишава 1,6 м.

Съдейки по изображението, електрическият автомобил ще има ъгловата каросерия с прибиращи се дръжки на вратите, пай челен похлупак, дребни колела с аеродинамични дискове. Отпред вниманието притегля отвесните групи фарове и тънка LED лента, която минава по ръба на капака и се простира по цялата широчина на автомобила.

Известно е, че с едно зареждане новата електрическа кола ще може да изминава до 400 км. Цената му на локалния пазар ще бъде не повече от 20 000 $. Все още не е известно дали Ioniq 2 ще се предлага в други страни, само че по всяка възможност и това ще стане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР