В много случаи мъжете се насърчават да изневеряват много преди

...
В много случаи мъжете се насърчават да изневеряват много преди
Коментари Харесай

Бивша проститутка разкри как жените подтикват мъжете си да изневеряват

В доста случаи мъжете се предизвикват да изневеряват доста преди в действителност да го създадат. Такова изобретение направи някогашна служителка на елитни конвой услуги. Предлагаме ви да разберете повече детайлности за изневярата. Има 3 неща, които дамите вършат, когато ревнуват и се опасяват да не им изневерят. И това единствено отблъсква мъжете от тях, уверена е някогашната продажница. Въпреки че всички тези способи са доста елементарни, те са доста ефикасни, с цел да ви оказват помощ да изгубите мъжа си.

Започвате да изисквате доста повече от него в общуването (и спирате да простите грешките).
Може да усещате чести пристъпи на ревнивост и да чувствате, че губите надзор над обстановката, тъй като брачният партньор ви не поддържа връзка с вас по метода, по който очаквате от него. Понякога всеки човек може да наподобява разсеян, нереален или недодялан и дамата може да счита това за знак, че към този момент не наподобява забавна в очите на обичания. Водена от вътрешната си параноя, това може бързо да се развие до положение „ Вероятно той крие нещо от мен “, което от своя страна ви кара да се чувствате несигурни и подозрителни към измяната. Тези усеща се натрупват в дълбините на вашата душа и с течение на времето те могат да избухнат, когато сте изключително смутени от нещо. И тогава ще се разкрещите или ще кажете прекалено много.

Моля, обърнете внимание, че множеството мъже страдат от „ тунелно зрение “, до момента в който седят на компютъра, гледат телевизия или четат.
Те не могат да вършат няколко неща по едно и също време - да вземем за пример да четат и да дават отговор на вашите въпроси. Това въобще не се случва, тъй като те са мързеливи или егоистични. Просто мозъкът им първо е „ зашит “ по избран метод. И по този начин, когато говорите с тях, в случай че те са заети с нещо друго, в действителност може да наподобява, че говорите с телефонен секретар. Затова, преди да започнете диалог, не забравяйте да привлечете неговото неразделено внимание. Трябва просто да кажете: „ Скъпи, мога ли да те разсея за няколко минути? “ Това е всичко.

Ако желаете да говорите с него по телефона, при започване на диалога попитайте дали има време да приказва в този момент.
Не предполагайте, че в случай че вдигне телефона, той автоматизирано има свободно време за един час диалог. Много мъже, даже и да са безумно заети, отново ще вдигнат телефона, тъй като виждат, че вие ​​сте този, който се обажда. Други одобряват позвънявания от вас във всяка обстановка, просто тъй като не желаят да слушат упреци, в случай че не го създадат. Така че не започвайте да го заливате с тонове информация незабавно щом вдигне. Дайте му време, с цел да може най-малко да ви каже дали има късмет да приказва в този момент.

Прогонвайте подозрението в себе си.
По-често ревността може да докара до двойни стандарти в общуването. Мъжете неведнъж са ми се оплаквали, че техните дами са били подготвени да поддържат връзка с тях по всевъзможни тематики, само че що се отнася до половите стремежи, дамите бързо завършват диалога. И те обясниха това с обстоятелството, че било срамно, вулгарно и така нататък Ако той ви помоли да се облечете в формален бизнес костюм за въведения или да обиколите къщата с екзотично долни дрехи, може да решите, че той ви облича по този начин, тъй като мисли за нещо друго. Всъщност в множеството случаи това не е по този начин. Ако той се усеща толкоз комфортно с вас, че има смелостта да изиска нещо особено в интимно отношение, значи вършиме всичко както би трябвало! И в случай че подкрепите фантазията му (разбира се, и на вас би трябвало да ви е удобно), ще получите неговото неделимо внимание, доверие и полова сила. Е, в случай че вместо това започнете да му вършиме подиуми на ревнивост, това е просто щета на връзката ви.

Слушате го, само че не го чувате.
За добра връзка първо би трябвало да се научите да слушате и да чувате, нали? Много мъже споделят, че техните съпруги въобще не знаят по какъв начин да слушат. И когато слушате, само че не чувате брачна половинка си, тогава най-често предоставяте отрицателна конотация на неутрална информация, чута от него. Или напълно преобръщате смисъла й. Един от методите да подобрите връзката и доверието е да признаете намерено, че от време на време ревнувате, без да го обвинявате за това. Това различаване ще помогне да се обезвреди обстановката и даже, може би, ще се посмеете малко. След този диалог ще ви бъде доста по-лесно да говорите с него, в това число да ви показа какво го възбужда и какво желае полово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР