В много отношения Спайдър-Мен: Няма път към дома беше любовно

...
В много отношения Спайдър-Мен: Няма път към дома беше любовно
Коментари Харесай

Кирстен Дънст: Исках да участвам в Спайдър-Мен: Няма път към дома

В доста връзки " Спайдър-Мен: Няма път към дома " беше любовно писмо към предходните филми за Спайдърмен.


Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд се завърнаха, с цел да се причислят към Том Холанд на екрана. И завръщането не се ограничаваше единствено до Питър Паркър; Алфред Молина. Уилем Дафо и Джейми Фокс също се завърнаха, с цел да повторят функциите си на злодеи от предходни филми за Спайди.

Но едно огромно име, което не се включи в шлагера на MCU от 2021 година, беше Кирстен Дънст, която се прочу с ролята на Ем Джей в трилогията за Спайдърмен на Сам Рейми, участвайки дружно с Магуайър и в трите кино лентата. И това не е тъй като тя не е била съгласна.

Дънст разкри, че на драго сърце щеше да се превъплъти в облика на героинята - в случай че някой я беше попитал.

" Не, не. Но сигурно щях да го направя ", сподели Дънст в отговор на въпроса дали някой я е помолил да се появи в " Няма път към дома ".

Актрисата не е гледала продукцията, тъй че не е сигурна по какъв начин би се справила с динамичността на Ем Джей/Питър Паркър с нея и Магуайър, само че има смътна концепция по какъв начин би желала да се върне към тези връзки.

" Би било занимателно да кажем: ОК, дано вземем Тоби [Магуайър] и мен и да го създадем по чудноват " инди " метод, където вършим друг тип филм за супергерои ", сподели тя пред изданието. " Както направиха кино лентата " Хроника ". Това би могло да бъде ужасно. "

Филмът " Хроника " излезе през 2012 година и предложи неповторим взор към жанра на супергероите тъкмо сега, в който MCU се разрастваше. Трилърът, в който Дейн ДеХаан, Алекс Ръсел и Майкъл Б. Джордан играят трима гимназисти, които внезапно получават суперсили, събра впечатляващите 126 млн. $ в международен мащаб при стеснен бюджет от 15 млн. $.

В последно време Дънст е освежаващо почтена, когато става въпрос за присъединяване ѝ във филми за супергерои, като наред с други неща споделя какъв брой " мизерно " е било снимането на именитата целувка с Магуайър в " Спайдърмен " от 2002 година Все отново Дънст загатна за известна „ непорочност “, която е обвързвана със основаването на филм за супергерой при започване на века.

" Мисля, че беше по-невинно ", споделя тя. " Сам Рейми беше нещо като паметен режисьор, тъй че имах възприятието, че вършим самостоятелен филм, маскиран като филм за супергерой ", изясни актрисата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР