В много области на България се разгръщат измами и кражби

...
В много области на България се разгръщат измами и кражби
Коментари Харесай

Мними украинци извършват измами и кражби във варненски села

В доста области на България се разпростират измами и обири от домовете от лица, които се показват за емигранти от Украйна и Молдова, предизвестиха от Асоциациятана българските села (АБС).

Престъпните схеми се случват под прикритието, че лицата търсят евтини хотели или къщи, в които никой не живее, с цел да могат да се настанят и да “избягат от войната ”. В доста от случаите, където се натъкват на локално население, желаят пари, а също оферират нерегламентирана продажба на ножове и дребни механически принадлежности.

Криминалните лица употребяват подправени паспорти на Украйна и Молдова, които са с неистинска информация, с изключение на профилните фотоси. Избират за посещаване главно по-развити села в районите на Варна, Шумен, Велико Търново, Ловеч, Пловдив, Стара Загора и други, където са налице повече нови и ваканционни парцели.

Новата незаконна скица замества необятно публикуваните досега телефонни измами, като за следващ път отваря тематиката за неналичието на профилирана Селска полиция в България, за която АБС, кметове на села, фермери и локално население настояваме от години, а написана идея и обосновано бюджетиране - има.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР