В Министерството на вътрешните работи се състоя среща между ръководството

...
В Министерството на вътрешните работи се състоя среща между ръководството
Коментари Харесай

Вътрешният министър се срещна с представители на синдикалните организации в МВР

В Министерството на вътрешните работи се състоя среща сред управлението и представители на синдикалните организации, оповестиха от пресцентъра на  министерството.

" За мен е голяма чест, че сте едни от първите хора, с които се срещам. Беше доста значимо и бях възнамерявал този диалог, тъй като вие защитавате чиновниците в министерството “ – означи министър Калин Стоянов. Той акцентира, че в полза на обществения разговор и положителното партньорство, проблемите и въпросите, свързани с правата на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, следва да са приоритет за управлението с оглед ефикасната работа и осъществяването на главните функционалности на ведомството.

На срещата, в прям разговор, бяха обрисувани проблемите в системата, основани или неглижирани в годините. Изразена беше вяра, че със взаимни старания могат да се реализиран съответни стъпки за решаването им.

Представителите на синдикалните организации показаха безапелационна позиция за успеваемостта на полемиките в Съвета и градивния темперамент на обществения разговор в Министерство на вътрешните работи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР