В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка

...
В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка
Коментари Харесай

МВР има сигнали срещу конкретна партия за подготовка за купуване на гласове

В Министерството на вътрешните работи (МВР) има сигнали за подготовка за осъществяване на противозаконни дейности за манипулиране на изборните резултати, формирани са и първите производства, сподели през днешния ден пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, представен от Българска телеграфна агенция. Той уточни, че по производствата текат съответните дейности и не може да разяснява детайлности.

От думите на Дерменджиев се разбра, че сигналите са против съответна партия, която към този момент има неоправдателна присъда и съглашение за сходни закононарушения. " Вече има данни от предходните избори, в неоправдателните актове излиза наяве кой е купувал гласове ", означи министърът.

Той повтори позицията си, че с връщането на хартиената бюлетина интензивността на тези, които желаят да манипулират изборните резултати, се покачва. " Аз съм предизвестил нашите структури, нашата интензивност също ще бъде доста по-висока, вниманието ни ще бъде по-голямо, опитът, който натрупахме, е забележителен. Вярвам, че имаме сили, имаме воля изрично да противодействаме ", сподели още Иван Демерджиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР