В Министерството на вътрешните работи има сигнали за подготовка за

...
В Министерството на вътрешните работи има сигнали за подготовка за
Коментари Харесай

Демерджиев: Вече има образувани производства по сигнали за манипулиране на вота

В Министерството на вътрешните работи има сигнали за подготовка за осъществяване на противозаконни дейности за манипулиране на изборните резултати, формирани са и първите производства. Това сподели пред публицисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който беше формален посетител на честванията по случай националния празник на Република България пред Паметника на Свободата на връх Свети Никола.
Служебният министър на Министерство на вътрешните работи уточни, че по производствата текат съответните дейности и не може да разяснява детайлности. От думите му стана известно, че става въпрос за съответна партия, която има неоправдателна присъда и съглашение, предава Българска телеграфна агенция.
„ Вече има данни от предходните избори, в неоправдателните актове излиза наяве кой е купувал гласове “, означи Демерджиев.
Той изрази мнение, че с връщането на хартиената хартиената бюлетина интензивността на тези, които желаят да манипулират изборните резултати, се покачва. „ Аз съм предизвестил нашите структури, нашата интензивност също ще бъде доста по-висока, вниманието ни ще бъде по-голямо, опитът, който натрупахме, е забележителен. Вярвам, че имаме сили, имаме воля изрично да противодействаме “, увери министър Демерджиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР