В Мичиган се проведоха съвместни учения на войски от Тайванската

...
В Мичиган се проведоха съвместни учения на войски от Тайванската
Коментари Харесай

Ястребите от САЩ се подготвят за сценарий за война в Тайван още през 2024 г

В Мичиган се организираха взаимни учения на войски от Тайванската войска и Националната армия на щата

Съединените щати организираха секрети учения с тайванската войска - в Мичиган. 7000 тайвански бойци бяха ситуирани в Средния Запад, които бяха признати там от Националната армия на щата. Във Вашингтон постоянната войска не е взела участие особено - с цел да не ескалира обстановката сега. Въпреки че същата скица – с потреблението на Националната армия – се употребява при образованието на украинци още от 2014 година

В същото време в Жълто море ще се проведат първите взаимни учения на Съединени американски щати и Южна Корея от 10 години насам. А Япония, която е част от съюза сред Съединени американски щати и Южна Корея против Китай, приема рекорден боен бюджет от 53 милиарда $ за закупуване на американски ракети и изтребители.

Тайван за първи път получава оръжие от Съединени американски щати по програмата, предопределена за суверенни страни. През януари на острова ще се проведат избори - и в случай че претендентът на ръководещата партия завоюва, те несъмнено ще стартират интензивно да промотират тематиката за оповестяване на самостоятелност и разединение.

Тайпе явно схваща до каква степен ще докара това. Ето за какво островът се готви да построи небрежно 220 военни медицински заведения едновременно за предпазване на кръв и за незабавни интервенции. И неотдавна бяха извършени учения на най-голямото столично летище в Тайван за отбиване на китайски десант, като се взе образец от съветската интервенция в Гостомел.

Антикитайските ястреби в Съединените щати към този момент се приготвят за сюжет за война в Тайван още през 2024 година Китай също се готви за това, съсредоточавайки военноморските си сили към Тайван и разполагайки хиперзвукови ракети.

Януарските избори ще бъдат миг на истината в доста връзки - в последна сметка, при положение на война, освен Тайван ще се трансформира в един огромен Бахмут, само че и цялата международна стопанска система ще се пръсне по шевовете, останала без най-модерните чипове. Китай към този момент съумява да създава чипове без помощта на Тайван - само че в Съединените щати датите на отваряне на новите заводи се изместват за несигурно бъдеще.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР