В Мексико Сити се разиграват странни събития, при които журналистът

...
В Мексико Сити се разиграват странни събития, при които журналистът
Коментари Харесай

Експерт по НЛО представи „трупове на извънземни“ в Конгреса на Мексико

В Мексико Сити се разиграват странни събития, при които журналистът и уфолог Хайме Маусан сподели в Конгреса на страната две тела, за които твърди, че са на извънземни.

Двата натрупа, за които се счита, че са на към 1100 години, бяха изложени в кутии с прозорци, с цел да ги прегледат членовете на Конгреса на 12-ти септември. Според мексиканските медии екземплярите, открити през 2017 година, са открити в Куско, Перу.

Маусан, който в продължение на десетилетия управлява проучванията на извънземни феномени, застана дружно с други учени, с цел да покаже двете тела в законодателния замък „ Сан Лазаро “ в Мексико сити в събитието, което той назова „ преломно “.

Сред присъстващите беше и Райън Грейвс, изпълнителен шеф на организацията „ Американци за безвредна авиация “ и някогашен водач от Военноморските сили на Съединени американски щати, който в предишното съобщи, че е виждал извънземни по време на задачите си.

Под клетва Маусан показва заключенията си пред представителите на държавните управления на Мексико и Съединени американски щати. Той съобщи, че НЛО образецът неотдавна е бил проучен в Националния самостоятелен университет на Мексико (UNAM), където откривателите са съумели да получат ДНК доказателство благодарение на радиовъглеродно датиране. Според него 30 % от генетичния им състав към момента е „ незнаен “. Това е в действителност доста и сигурно ще се окаже голяма изненада за научната общественост.

„ Тези представители не са част от нашата земна еволюция… Това не са същества, които са били открити след злополука на НЛО. Те са били открити в мини за диатоми (водорасли) и по-късно са били фосилизирани “, съобщи под клетва Маусан пред присъстващите.

Хуманоидната форма

Труповете имат анатомия, почти сходна на човешката, с глава, чифт очи, две ръце и два крайници. Другите черти обаче, като да вземем за пример свиващата се шия и гигантската глава, са по-скоро „ типични за птиците “. Една от очевидните ярки разлики е, че ръцете им са единствено с по три пръста.

Според Мосан деликатните проучвания са посочили, че екземплярите са имали и твърди и леки кости и не са имали зъби. Освен това екипът съобщи, че рентгеновите фотоси демонстрират, че единият от труповете има „ яйца във вътрешността “ си и съществуването на импланти, които са направени от редки метали като осмий и кадмий. Осмият е един от най-редките и най-ценни метали, които се срещат на Земята.

Международните специалисти желаеха от мексиканското държавно управление да разреши на общността да изследва екземплярите, с цел да ревизира изказванията. По време на срещата Абрахам Ави Льоб, шеф на департамента по астрономия в Харвард, насочи сходно искане във видеовръзка.

Това не е първият случай, в който Мосан твърди, че е разкрил извънземен организъм. През 2015 година бе оповестено друго мумифицирано тяло, за което Хайме Маусан твърдеше, че е извънземно. Останките са открити наоколо до линиите Наска – геоглифите в Перу, които са дълги от 50 до 1200 фута. По-късно изказванията бяха опровергани, след стана ясно, че са открити остатъци от човешко бебе.

Но в този момент обстановката е напълно друга. Ученият споделя всичко под клетва и в случай че стане ясно, че е излъгал, ще влезе за доста години в пандиза. А и всеки може да вземе проба от тези същества, с цел да изследва тяхната ДНК.

Отвореният разговор

Събитието придобива голямо значение, защото Съединените щати неотдавна стартираха формален уеб страница за каталогизиране наблюденията на неидентифицираните летящи обекти (НЛО) от държавните и военните чиновници. Службата за разрешаване на проблемите на всички домейни (AARO) ще ръководи портала в границите на Министерството на защитата.

Ветеран от военновъздушните сили на Съединени американски щати и разследващата общественост неотдавна свидетелства, че американското държавно управление може да крие „ многогодишна стратегия за добиване на аварирали НЛО и противоположен инженеринг на извънземна техника “ по време на съвещание на подкомисията на Конгреса за неидентифицирани летящи обекти (НЛО) през юли 2023 година

По време на чуването в Конгреса Дейвид Фравор, авиатор от Военноморските сили на Съединени американски щати и свидетел на сходния на Тик-так летящ обект (Tic-Tac-like flying object), сниман с камера над Тихия океан през 2004 година, твърди, че страната разполага с „ безчовечен галактически транспортен съд “. Той също по този начин съобщи, че са били извлечени избрани безчовечен биологични субстанции, когато бе запитан дали галактическият транспортен съд е имал екипаж.

Да напомним и че по време на чуване в Конгреса на Съединени американски щати някогашният сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ и деец от войната Дейвид Фравор Груш също под клетва съобщи, че Пентагонът е разкрил извънземен биоматериал в унищожени галактически кораби. Той съобщи, че управляващите крият информацията и се готвят да преследват очевидците. По-рано по време на други чувания Груш сподели, че американската войска разполага с цели извънземни галактически кораби. Той за известно време е бил член на групата на Пентагона, която е проучвала казуса с НЛО, което придава спомагателна тежест на неговите думи.

А и при започване на тази година генералът Генералът от военновъздушните сили на Съединени американски щати Глен Ванхерк, началник на Северноамериканското командване за въздушно-космическа защита (NORAD), съобщи, че не изключва извънземен генезис на неидентифицираните обекти, видяни през последните няколко дни във въздушното пространство на Съединени американски щати и Канада, оповестява Ройтерс.

Очаква се да бъдат разкрити и оповестени повече детайлности по отношение на многочислените наблюдения на НЛО през десетилетията, което може да ни помогне да разберем каква е действителността зад тези изказвания.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР