В Мексико куче на име Ел Паломо (Гълъбът) намери собственика

...
В Мексико куче на име Ел Паломо (Гълъбът) намери собственика
Коментари Харесай

Вярно куче спаси 84-годишен дядо, изчезнал като Сашко

В Мексико куче на име Ел Паломо (Гълъбът) откри притежателя си седмица след изгубването му и го избави от гибел, заяви „ Ню Йорк пост ”.

84-годишният Грегорио Ромеро липсващ на 27 ноември. Излязъл на разходка, само че не се прибрал. Семейството му не го потърсило няколко дни с довода, че той постоянно ходел по други села и не се прибирал с дни. След известно време обаче племенницата на Ромеро се тормозила и се свързала с полицията. Тя споделила, че мъжът може да се е изгубил, защото страдал от загуба наизуст.

През идващите няколко дни Ромеро бил търсен от полицията, избавителните служби и даже кучета за следене, само че без резултат. Тогава службите привлекли към издирването правдиво куче на мъжа Ел Паломо. Кучето бързо намерило изчезналия собственик и отвело полицията при него. Жертвата е била на три километра от къщата.

Изтощеният Ромеро бе откаран в близката болница, където се възстановявал два дни. През цялото това време вярното куче го чакало пред вратата на болничното заведение.

„ Благодарение на безусловната обич на домашния любим, Ромеро съумя да се събере със фамилията си, тъй като Ел Паломо ни води до местонахождението му “, споделиха от полицията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР