В Мексико е открито мистериозно създание, което според местните власти

...
В Мексико е открито мистериозно създание, което според местните власти
Коментари Харесай

Мистериозен гоблин изненада Мексико

В Мексико е намерено мистериозно творение, което съгласно локалните управляващи може да е гоблин или нагуал. Намерен е по време на строителни работи в склад в град Санта Мария Регла и от този момент притегля интереса на поданици и откриватели.

Кметът Франсиско Флорес демонстрира пред камерата находката, сложена в бяла картонена кутия. Градоначалникът изяснява, че от съществото са взети пробите, които са изпратени за теоретичен разбор и пояснение.

Изглежда обаче, че локалните не имат вяра доста в научните пояснения и са склонни да вършат свои много по-мистични тълкувания. Гоблините и нагуалите са герои от мезоамериканската митология. Те постоянно се загатват в мексиканската просвета и фолклор.

Флорес споделя, че създанието, открито в склада, по-скоро е кръстоска сред разлагащо се животно и зарзават със странна форма. Може да е същински гоблин, а може би е просто биологична особеност. Както и да е, тази находка демонстрира, че в света към момента има доста мистерии, които би трябвало да бъдат изследвани и обяснени.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР