В международно отношение има още какво да правим, за да

...
В международно отношение има още какво да правим, за да
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Изборите не могат да ни спънат, необходими са ка...

В интернационално отношение има още какво да вършим, с цел да не бъдем подвластни от една или друга страна ", добави тя.

 

" Изборите не могат да ни спънат, във всяка страна се организират избори. По-важното е дали в България се правят безапелационни промени, от които имамме потребност, а не дали ще се проведат избори. Смятам, че по-различна настройка на властта няма да има, само че отиваме на избори, тъй като нямаше ясно структурирано предписание по тази причина по какъв начин да се образува кабинет. Едно съдружно съглашение с четиригодишен период, щеше да е много по-стабилно ", сподели още Нейнски.

 

" В доста връзки бяха дадени поръчки за смяна - Шенген, Украйна, промените в българската войска, бяха от огромно значение за страната ни. Но има доста още какво да се напарви ", счита тя.

 

" Нивата на инфлацията са изискването за влизането ни в еврозоната ", добави Нейснки.

 

" Всички, които вземат участие в едно или друго държавно управление, са политически лица, подвластни от политики, задачата обаче на едно служебно държавно управление е да провежда почтени избори ", добави тя.

 

" След тези парламентарни избори, без значение от резултата, огромна ще е отговорността на първата политическа мощ, само че трябва
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР