В манталитета на българите е заложено да разказват целия си

...
В манталитета на българите е заложено да разказват целия си
Коментари Харесай

8 лични неща, които НИКОГА не бива да споделяш

В манталитета на българите е заложено да описват целия си живот и проблемите си, даже от време на време още на първа среща с съвсем чужд човек. Има неща обаче, които би трябвало да пазиш единствено за себе си и за фамилията си, само че в никакъв случай да не споделяш с другари и познати.
1. Проблемите във връзката ви – доста хора биха се зарадвали на това, че любовта ви не е съвършена и имате своите компликации с обичания човек. Някои недоброжелатели даже биха се възползвали от ситуацията и биха могли да се опитат да завлечен индивида до вас. А всяка връзка минава през компликации, с които единствено вие и вашия сътрудник би трябвало да се справите.
 5 секрети, които е по-добре да не казваш на колегата си 5 секрети, които е по-добре да не казваш на колегата си
В любовта е доста значимо да сме почтени с колегата си, само че има неща, които е по-добре да останат за нас, тъй като може да предизвикате изли...
2. С какъв брой пари разполагате – персоналните финанси са персонална ваша работа и в никакъв случай не трябва да се хвалите или пък да се оплаквате какъв брой с какъв брой пари разполагате. Има хора, които незабавно биха ви поискали заем или просто биха завидели на това, което притежавате, а пък те нямат.
3. Броят на сътрудниците ви – любовта и броят сътрудници, които сте имали, е информация, която би трябвало да визира единствено вас самите. Дори от време на време е добре да не говорите за това и с индивида, с който сте сега – няма никакъв смисъл и тази информация не носи стойност на връзката ви.
4. Какво вършиме с половинката ви... – в леглото. Да, тъкмо по този начин! Много хора се изкушават да споделят пикантни детайлности за половия си живот, което е непочтено и неуважително към индивида до тях.
5. Семейни спорове – в никакъв случай не споделяйте дразгите и неразбирателствата, които имате с близки и родственици. Не говорете неприятно срещу тях пред други, тъй като в никакъв случай не знаете кой кого познава и по какъв начин вашата информация може бързо да стигне до този, за който сте я изрекли.
 Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 година Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 година
Новата година, която напълно скоро ще е тук, ни е подготвила забавни прекарвания и събития, които ще трансформират живота на доста от зоди...
6. Бъдещи проекти – чували ли сте поговорката „ Никога не казвай „ хоп “, преди да си скочил “? Това важи с цялостна мощ за тази точка! Често проектите се объркват и нещата не се получават тъкмо по този начин, както сме си представяли. Затова казвайте единствено неща, които към този момент са се случили и умерено можете да се похвалите и да ги споделите.
7. Минали неточности – оставете предишното там, където му е мястото. Грешки всеки прави, а най-важното е, че учи от тях. Затова не се чувствайте длъжни да разказвате всичко за предишното си, изключително в случай че сте сигурни, че то в никакъв случай няма да се повтори.
8. Споделени с вас секрети – когато някой ви е поверил загадка, значи че в действителност я е споделил единствено на вас и на никой различен. Не се изкушавайте да предавате информацията нататък, единствено и единствено да разкажете нещо любопитно на някого. Спазвайте обещанията си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР