В мъжкото поведение личат много признаци, издаващи загуба на интерес. Много

...
В мъжкото поведение личат много признаци, издаващи загуба на интерес.
Много
Коментари Харесай

Признаци, че той ще скъса с нея

В мъжкото държание личат доста признаци, издаващи загуба на интерес.
Много от тях демонстрират даже, че мъжът до вас е напът да завърши връзката си с вас. Ако усещате смяна в държанието, настройката му към вас, даже в метода, по който ви приказва, това може да предвещава противен край за връзките ви.
Ако се питате дали той ще скъса скоро с вас, ето и сигналите, които издават този възможен процес на връзката ви.

Спрял е да има предпочитание да прави секс с вас
Физическото оттегляне на мъжете е доста показателно за отношението им към половинките. Отказ от секс може да е предизвикан по доста аргументи, които несъмнено, не всеки път са свързани единствено и само с липса на любов и предпочитание за преустановяване на връзката. И въпреки всичко, в случай че той е престанал да има предпочитание да спи с вас, това е мотив за сериозен диалог.

Избягва да се прибира у дома в точния момент
Ако един мъж стартира да заобикаля домашната конюнктура, това е доста неприятен симптом. Щом преди не е имал такова държание, гледал е да се прибира в точния момент и да прекарва време с вас у дома, а е спрял да го прави, значи има нещо неправилно в възприятията и отношението му към вас. Когато един мъж е спрял да обича половинката си, той няма да се старае да прекарва време с нея у дома, даже ще отсрочва прибирането вкъщи.

Придружава ви по обвързване
Ако сте почнали да усещате и виждате, че сътрудникът ви идва принудително с вас на фамилни или други събития, това може да е симптом, че скоро ще скъса с вас. В държанието му проличава скука поради неприятното обвързване да бъде до вас като ваша половинка, единствено тъй като това се чака от него.

Крие неща от вас, има секрети
Ако мъжът до вас е почнал да се държи потайно, да не ви споделя, да ви лъже или да премълчава къде върви, какво прави, с кого се среща, това е доста неприятен симптом на прочувствено отдалечаване. Възможно е да има друга връзка или да търси метод да приключи връзките ви, да постави край в комфортен миг.

Спрели сте да говорите, както е било преди
Липсата на предпочитание за диалог е показателна. Емоционалното оттегляне и нежеланието за другарство могат да са породени от редица проблеми в връзките. Един от вероятните развои в такива условия е желанието за разлъка. Когато мъжът е стигнал до миг, в който не се интересува от прекарванията, страстите и ползите на половинката си, това е доста неприятен сигнал.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР