В магнитосферата на Земята тази нощ е започнала , която

...
В магнитосферата на Земята тази нощ е започнала , която
Коментари Харесай

Магнитна буря достигна Земята

В магнитосферата на Земята тази нощ е почнала , която последователно се ускорява и към този момент е достигнала междинното си равнище, излиза наяве от данни на уеб страницата на лабораторията по рентгенова астрономия на Слънцето на Института по физика на Руската академия на науките, съобщи БГНЕС.

Облакът от слънчева плазма, достигнал Земята, усилва радиационния товар върху галактическите спътници, въздейства върху съмненията на магнитното поле наоколо до земната повърхнина и измененията в магнитосферата са забележими под формата на северно зарево. По време на магнитни стихии северните сияния могат да се видят на географски ширини от 60-70 градуса.
 Как магнитните стихии въздействат на ПСИХИКАТА ни Как магнитните стихии въздействат на ПСИХИКАТА ни
Магнитните стихии са едни от най-неприятните феномени, които съумяват да основат сериозен дискомфорт на хората. С годините ставаме все по...

Според данните на лабораторията, слънчевото изригване със междинен диапазон се е случило на 9 октомври към 9 часа московско време. На коронарното вещество са му били нужни три денонощия, с цел да доближи Земята.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР