В мача на България срещу Северна Ирландия националният селекционер Ясен

...
В мача на България срещу Северна Ирландия националният селекционер Ясен
Коментари Харесай

Намери ли България новия си титулярен вратар?

В мача на България против Северна Ирландия националният селекционер Ясен Петров даде късмет на младия пазач на ЦСКА 1948 Даниел Наумов и той се отплати по най-хубавия метод. Наумов се понрави с котешки инстикт и няколко положителни спасявания. Повечето експерти в България предсказват блестящо бъдеще на Наумов.

Мнозина настояват, че някогашният капитан на младежкия народен тим разполага с огромни заложби и в случай че успее да развие качествата си, може да се подреди измежду огромните вратари на България. Треньорите, които са работили с Наумов, споделят, че юношата на Лудогорец се разграничава от своите връстници. Стражът бил много упорит и не летял в облаците след няколко положителни мача.

Освен това той понасял с усмивка тежките натоварвания по време на подготвителния развой, защото имал огромна упоритост да се развива.

Въпреки че е на 23 години си проличава, че Наумов има вяра във опциите си, защото играе със забележително самочувствие. Единственото нещо, което го ядосвало във времето, е, когато треньорите го оставяли на пейката.

С изявите си против Северна Ирландия и с екипа на клубния си тим ЦСКА 1948 Наумов сподели, че разполага с всички нужни качества да се наложи в националния тим на България.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР