В любовта не е лесно да откриеш партньор, с който

...
В любовта не е лесно да откриеш партньор, с който
Коментари Харесай

3-те двойки зодии, които имат нещастни бракове

В любовта не е елементарно да откриеш сътрудник, с който да прекараш живота си в естетика и любов. Понякога има компликации, само че когато сте един за различен, тези компликации минават и връзката ви става по-силна. Има обаче бракове, на които просто не им е писано да продължат дълго. Ето кои двойки  са несъответствуващи за фамилии:
ОВЕН и КОЗИРОГ: Тези две  толкова доста си наподобяват, че е по-добре да стоят надалеч една от друга, другояче свадите и нещастието им е в забрадка вързано. Овните и Козирозите не обичат да отстъпват в разногласия, не си падат по компромисите, а всичко това е пагубно за една връзка, а още повече за един брак. В началото любовта ги заслепява и не си показват живота си един без различен. Когато стартират взаимното си общуване, малко, по малко схващат, че може би имат прекомерно доста разлики, все пак самоуверено вършат крачката да сключат брак. Бракът обаче не трае по никакъв начин дълго, тъй като егото и на двете  е прекомерно огромно. Не си признават грешките, не вършат взаимни отстъпки и всеки си държи на своето. Любовта в тази ситуация не е задоволителна, изключително когато приказваме за връзка, която да трае цялостен живот.
 Какъв темперамент имаш съгласно деня си на раждане Какъв темперамент имаш съгласно деня си на раждане
Денят, в който сме родени, може да каже доста за това какви хора сме. Характерът ни се образува от доста и разнообразни фактори – възп...
ДЕВА и ВОДОЛЕЙ: Опасна композиция в брака! Девите са доста особени имат лични възгледи за живота. Те се стрвахуват от огромните крачки, не обичат да рискуват и все стоят на едно и също място... което вбесява Водолеите. Те са доста по-смели и дейни! Обичат провокациите, обичат нещата да се случват бързо и не схващат за какво да вземем за пример би трябвало да чакат с години, с цел да основат деца. Девите със своята несигурност се опасяват от тази огромна крачка и най-честата причина за приключването на брака сред тези две  са точно децата. Девите могат да се бавят с години, до момента в който Водолеите желаят самоуверен сътрудник, с който това може да се случи още в първата или втората година на брака.
БЛИЗНАЦИ и ЛЪВ: Тук идва огромният конфликт на това – кой е по-красив, кой е по-успешен, кой изкарва повече пари и какво ли не. Бракът сред тези две  е постоянно състезание, което няма край. Всеки един от двамата желае да е водещ във връзката, в случай че може по всички индикатори. Освен това Близнаците си падат малко по флирта, което накърнява грубо достолепието на Лъвовете, които се опасяват доста от невярност и е нещо, което в никакъв случай не биха дали прошка. Бракът сред тези две  не трае доста дълго и тъй като нито една от двете  не желае да промени минусите си. Всяка си мисли, че другият би трябвало да направи първата крачка. И до момента в който се чакат... магията и любовта отминават, което за жал води до разумния край – бракоразвод.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР