В луксозен апартамент за минимум 100 бона се шири фолк

...
В луксозен апартамент за минимум 100 бона се шири фолк
Коментари Харесай

Луна заживя с гаджето палат на морето - slava.bg

В първокласен апартамент за най-малко 100 бона се шири фолк певицата Луна.

Палатът се намира на родното Черноморие и е оборудван с всички екстри, както и с първокласни мебели. "Апартамента го купих напълно с хонорара от „ Като две капки вода ". С парите, които получавам мога да си купя още жилища “, споделя Луна пред „ България Днес “.

Певицата е безапелационна, че е измежду най-скъпоплатените звезди у нас и даже сега договаря за присъединяване различен формат през идната година. „ Влагам доста в себе си, работя над личността си и за това имам добра възвръщаемост към този момент толкоз години. Избрах да съм покрай морския бряг тъй като за мен връзката с природата е доста значима. Като последователка на Петър Дънов пребивавам съгласно естествените закони. Стремя се към съвършенството “, споделя още певицата.

За страдание на десетките нейни обожатели Луна няма да заспи сама в новото си жилище. Блондинката има мъж до себе си само че не го демонстрира още. „ Има човек до мен, само че защото съм доста дисциплинирана, не се обвързвам към нищо краткотрайно “, споделя певицата намеквайки, че първо преди всичко за нея са личностното и кариерно развиване, а не любовните случки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР