В Лозенец“ вече се случват много положителни промени и вярвам,

...
В Лозенец“ вече се случват много положителни промени и вярвам,
Коментари Харесай

Константин Павлов: Лозенец ще бъде най-доброто място за живот в София

В „ Лозенец “ към този момент се случват доста позитивни промени и имам вяра, че ни предстоят още четири сложни, само че вълнуващи години. Заедно ще превърнем " Лозенец " в най-хубавото място за живот в София.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 217
Това съобщи районният кмет и претендент за втори мандат Константин Павлов в границите на публично събитие с народни представители и претенденти за общински съветници от листата на “ - Демократична България ” (Спаси София).

“До момента свършихме доста хубави работи. В " Лозенец " ликвидирахме един от хроничните дефекти на строителството в София, по този начин наречения “ремонт на ремонта, тъй като премахнахме инженеринга при публичните поръчки. На процедура отделихме проектирането от осъществяването и пречупихме нещо, което в България се счита за нормален проблем без решение ”, съобщи Павлов и добави, че по този метод се реализира публично строителство с високо качество.

Кметът на " Лозенец " напомни и част от свършената работа през първия си мандат - приключено уголемение на детска градина и почнало разширение на още две, възобновяване на павирани настилки, унищожаване на противозаконни обекти, избавяне на терена на резиденция “Лозенец ” и отваряне на районната администрация към хората.

В събитието се включиха и лидерът на кандидатската листа за общински съветници, народните представители Елисавета Белобрадова, Надежда Йорданова, Божидар Божанов и Мартин Димитров, дипломатът Стефан Тафров и десетки жители.

“Лозенец е особено място и няма да допуснем още веднъж схемите на ГЕРБ нито тук, нито където и да е в София ”, съобщи водачът на “Спаси София ” Бонев, който е измежду посочваните любимци за ръководител на Столичния общински съвет. 

“Кварталът ни има потребност от още напълно мъничко, с цел да се трансформира в най-хубавото място за живеене в столицата на България ”, акцентира Елисавета Белобрадова и подсети, че при идващ мандат на Павлов нито едно дете в " Лозенец " не би трябвало да остава без достъп до детска грижа, а всички тротоари в региона би трябвало бъдат в приключен и безукорен тип.

“Следващият кмет на София ще се споделя и няма да спъва развиването на " Лозенец ", както досегашния ”, заключи Мартин Димитров и добави, че десните работят интензивно за болшинство в Столичния общински съвет, което ще подсигурява поддръжка за всички смислени начинания на районните кметове като Павлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР