в лотарията Пауърбол на стойност 731,1 милиона долара е спечелен

...
в лотарията Пауърбол на стойност 731,1 милиона долара е спечелен
Коментари Харесай

Късметлия спечели над 731 милиона долара от лотария в САЩ

в лотарията " Пауърбол " на стойност 731,1 милиона $ е извоюван с един билет. Талонът е продаден в Лонаконинг, щата Мериленд, в магазин от веригата " Кони Маркет ", съобщи Асошиейтед прес, представен от.
Магазинът, който се намира в окръг Алегени, ще получи
бонус от 100 000 $ за продажбата на билета за петата най-голяма лотарийна облага в историята на Съединени американски щати. Джакпотът в " Пауърбол " се натрупа до внушителните над 730 милиона $, откакто повече от четири месеца никой не съумя да познае печелившите цифри. Още по-солидно е натрупването в лотарията " Мега милиони ", в която джакпотът надвиши 970 милиона $ преди следващия тираж в петък вечер.
лотария, облагата отново е за милиони " alt= " Късметлия в Съединени американски щати завоюва два пъти
лотария, облагата отново е за милиони " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2020/01/23/0466861001579760599_1474572_144x110.webp " > Късметлия в Съединени американски щати завоюва два пъти лотария, облагата отново е за милиони
Жител на Мичиган два пъти печели една от разновидностите на
лотарията в Съединени американски щати, тази с триене на билетчета. И за повторно облагата му е...
Късметлията, спечелил
джакпота в " Пауърбол ", може да остане незнаен - Мериленд е един от щатите, които разрешават на печелившите да останат анонимни. Опазването на сходна крупна сума в загадка обаче е мъчно, изключително в случай че билетът е закупен от локален гражданин. Лонаконинг е град с към 300 фамилии, в който равнището на беднотия е към 20 % - доста над междинното за страната.
Оцелелият
джакпот в лотарията " Мега милиони " на стойност 970 милиона $ е третият максимален в историята на Съединени американски щати. За първите натрупванията и в двете лотарии надвишиха 700 милиона $. Най-големият джакпот в размер на 1,58 милиарда $, който се натрупа в лотарията " Пауърбол ", беше извоюван от трима души през 2016 година, напомня организацията. И в двете лотарии няма печеливши от средата на септември. Толкова дълъг интервал без победител е необичайност, само че в същото време отразява извънредно дребните шансове за облага - едно на 292,2 милиона в " Пауърбол " и едно на 302,5 милиона в " Мега милиони ". Късметлиите, блъснали джакпота, могат да избират да получат цялата сума или на части. Повечето печеливши избират да приберат парите вкупом. Това значи, че късметлията в " Пауърбол " може да получи 546,5 милиона, а при възможен триумф " Мега милиони " печелившият може да вземе 715,3 милиона $. Двете лотарии се играят в 45 щата, столицата Вашингтон и на американските Вирджински острови. " Пауърбол " се разиграва и в Пуерто Рико.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР