В Лос Анджелис текат последните трескави приготовления за тазгодишните награди

...
В Лос Анджелис текат последните трескави приготовления за тазгодишните награди
Коментари Харесай

Lights, camera, action! Последни приготовления за тазгодишните Оскари

В Лос Анджелис текат последните трескави мерки за тазгодишните награди „ Оскар “. В неделя Американската кино академия ще раздаде влиятелните оценки на най-заслужилите филми, режисьори, артисти и актриси.

Очаквано, Райян Гослинг е номиниран в категорията за най-хубава мъжка роля, както и в тази за истинска ария за „ Аз съм просто Кен “

Победителите от предходната година Брендан Фрейзър, Мишел Йео, Ке Хуи Куан и Джейми Лий Къртис още веднъж ще влязат в „ Долби тиътър “, само че като посетители.

Снимка: Getty Images / Reuters

Червеният килим към този момент е подготвен и още веднъж е червен. Припомняме, че предходната година цветът беше заменен със златно. Червените килим са се трансформирали в нарицателно за първокласно посрещане на посетители на редица събития.

Церемонията по връчването на премиите е в неделя

За първи път червен килим се разпъва през 1922 година за премиерата на „ Робин Худ “ с Дъглас Феърбанкс. Филмовата академия приема практиката през 1961 година, като има и специфичен цвят – „ академично алено “.

Снимка: Getty Images / Reuters

Готова е и украсата за идните 96-ти награди „ Оскар “.

Снимка: Getty Images / Reuters

„ Тази година всичко е доста по-традиционно. Ако се огледате, ще видите, че разликите са основни от предходната година “, разяснява продуцентът на аления килим Джо Луис.

Някои филми като „ Титаник “ взимат 11 награди от общо 14 номинации, а други – като да вземем за пример „ Пурпурен цвят “ на Спилбърг, не получават нито една статуетка

Това е най-големият червен килим досега като пространство.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР