В Лос Анджелис беше война. Полицията беше безпомощна. Добре, че

...
В Лос Анджелис беше война. Полицията беше безпомощна. Добре, че
Коментари Харесай

Дейзи Ланг от Лос Анджелис: Тук е война, убиха много хора

" В Лос Анджелис беше война. Полицията беше безпомощна. Добре, че армията излезе по улиците. Целият град можеше да изгори ", показа от Съединени американски щати международната шампионка по бокс Дейзи Ланг. От години звездата живее зад океана. Тя се снима в холивудски филми и изнася положителни мотивационни речи, в които споделя по какъв начин се е преборила, с цел да доближи до върха в професионалната кариера.

" Нещата се поуспокоиха преди два дни - добави описа Дейзи Ланг. - В момента все едно нищо не е ставало. Ситуацията беше по-страшна от това, което гледахме по новините. Ако някой ми беше споделил, че ще видя войска с автомати все едно сме в Ирак или Афганистан, нямаше да допускам. "

Протестите против полицейското принуждение и убийството на афро-американеца Джордж Флойд прерастнаха в разбойнически акции и битки с полицията. В съвсем всички градове магазини бяха разграбвани, а инцидентни минувачи станаха жертви на озверели вандали.

" Убиха доста хора. Загинаха служители на реда и афро-американци - добави особено за читателите на " България Днес " Дейзи Ланг. - Това не беше митинг против расизма, а напряко война. Престъпният свят наля масло в огъня. Възползваха се от обстановката, тъй като хората бяха изнервени около карантината. 3 месеца бяхме затворени. Откакто насилието се отприщи, никой не загатва ковид. "

Дейзи Ланг има 19 победи (7 с нокаут) и 3 загуби в своята кариера. Тя беше призната в Боксовата зала на славата през 2017-а. Признанието пристигна след 5-годишно царуване на върха в бокса и 10 отбрани на международната купа.

" В сходна обстановка не може да се разчита на бойните умения - добави Дейзи Ланг, чието същинско име е Деси Кирова. - Казваха ми Желязната лейди, само че признавам, че се опасявах. Спазвах полицейския час и гледах да не се навирам сред шамарите. Хората са въоръжени. Вадят револверите и те прострелват като куче. Част от вандалите са наркомани, които са подтиквани от незаконните групи. Проблемите идваха от младежи на по 25-30 години, които даже не знаят защо стачкуват. "

Дейзи Ланг останала шокирана, когато една заран видяла пред своята къща танк.

" Живея в Санта Моника. Моята къща е надалеч от магазините и банките, които бяха обирани. На 3-4 пресечки е полицейското ръководство - добави именитата боксьорка. - Когато видях танка, замръзнах. Войниците споделяха на хората да не излизат, тъй като са получили сигнал по какъв начин някой желае да взриви полицейското ръководство. Върнахме се във времената на Втората международна война. Не знам по какъв начин е било тогава, само че аз за пръв път видях барикадирано полицейско ръководство. Войниците работеха с минотърсачи и кучета. Всичко това го няма по малкия екран, тъй като не позволяват да се излъчва или снима. "

Боксьорката, която постоянно е канена за боксов анализатор, не се е тормозила, че някой може да влезе в нейната къща.

" Вандалите не смеят да припарят, тъй като всички са въоръжени. В Америка револверите се продават като сладолед - удостовери Дейзи Ланг. - Според закона можеш да стреляш в твоя парцел против извършител. "

Напрежението в Лос Анджелис и останалите градове в Съединени американски щати е траяло 10 дни.

" Сега на 18 юни се чака нова вълна от митинги. Има апели да бъде орязан бюджетът на полицията в Съединени американски щати. Това ще бъде доста неприятно. Защото няма да има кой да ни пази. Надявам се оттук нататък всичко да бъде по-положително. Хубавото е, че в тези времена видях по какъв начин хората стартират да си оказват помощ и да държат един на различен ", добави Дейзи Ланг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР