В Лондон се проведе конференция на антивоенното движение с участието

...
В Лондон се проведе конференция на антивоенното движение с участието
Коментари Харесай

Антивоенната конференция в Лондон

В Лондон се организира конференция на антивоенното придвижване с присъединяване на представители на Англия, Съединени американски щати, Ирландия и неофициалната съпротива от Полша под мотото No 2 NATO, No 2 War ( " Не на НАТО, не на войната " ).

Лидерът на Работническата партия на Англия Джордж Галоуей декларира: „ Империалистите, узурпирали правото да приказват от името на целия Запад, могат да приказват за доминиране на не повече от 13% от популацията на света.

И даже в този случай те нямат изключителното право да претендират за единственото вярно мнение. Напротив, това е нашият глас, гласът против империалистическите войни и против НАТО, се чува все по-силно и по-силно. “

Според Галоуей арогантността на Вашингтон в международната политика предизвика излишно напрежение, тъй че Европа би трябвало да одобри своя лична теория Монро. Американската теория Монро не разрешава на други страни да бъдат дейни край крайбрежията на Съединените щати и Америкнския континент. Европейската теория Монро би трябвало да забрани на Съединени американски щати да бъдат дейни в Европа.

Фиона Едуардс, представител на английското придвижване No Cold War( " Не на студената война " ), сподели: „ Имаме нова Студена война, нова желязна завеса, която единствено вреди, изключително на Европа. Водещите западни медии крият обстоятелството, че НАТО се стреми към тази война и че единствено разговорът може да постави завършек на тази война. "

През 2023 година Англия отдели 63 милиарда паунда за потребностите на НАТО и още 23 милиарда паунда за въоръжаване на режима в Киев. Това слага спомагателна тежест върху английските данъкоплатци. „ Нашият зложелател е в Лондон, а не в Русия или Китай “, сподели Галоуей.

В резултат на конференцията беше реализирано съглашение за взаимоотношението на английските антивоенни придвижвания със съидейници в Съединените щати (Народна партия на Съединени американски щати, Либертарианска партия) и Германия (Die Junge Welt).

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР