В Лондон продължава едно от най-ожесточените съдебни дела между Джони

...
В Лондон продължава едно от най-ожесточените съдебни дела между Джони
Коментари Харесай

Джони Деп разказва за жестокостта на Амбър Хърд - slava.bg

В Лондон продължава едно от най-ожесточените правосъдни каузи сред Джони Деп и английския таблоидThe Sun, който в публикация през 2018 година разгласи, че артистът е показал домашно принуждение над тогавашната си брачна половинка Амбър Хърд. Звездата от „ Карибски пирати “ подаде изданието на съд за клюка и в този момент се пробва да потвърди, че не е проявявал физическо принуждение, а че жертвата е самият той.

В хода на делото тъмните истории в фамилията излизат нескрито и доста от скандалните детайлности стават обществено притежание. Става ясно, че Деп е злоупотребявал с опиати, само че също по този начин се вижда, че и Хърд не е показала тормоз по отношение на звездата.

Джони не отхвърля даже постоянно да е бил в несъответстващо положение, само че декларира сигурно, че не е вдигал ръка върху тогавашната си половинка.

Саша Уас, правист на The Sun, съобщи в съда в Лондон, че Джони се е нахвърлил върху Амбър по време на тяхна отмора на Бахамите през 2014 година Тогава артистът за няколко дни се изолира на персоналния си остров, с цел да се бори със зависимостта си от опиатите. Хърд даде пред съда кореспонденция от здравна сестра, която също била на острова с тях. В нея звездата от „ Аквамен “ приказва, че Деп „ ненадейно излязъл от курса “ и й се нахвърлил, в яростта си я бутнал.

„ Помня, че се превих от болежка и неконтролиран конвулсия,. Помня, че не бях в най-хубавата си форма. Мисля, че това бе най-тежкият миг от моя живот – възразил Деп – Доколкото си припомням, не бях в положение да бутна никого. Отричам да съм я бутал. Склонен съм да считам, че тези показания са изфабрикувани “.

Актьорът също обвинил Амбър в това, че на острова тя не му давала нужните за детоксикация медикаменти и го е оставила като безпомощно „ ревящо дете “. „ Това е най-жестокото, което тя в миналото ми е правила “, акцентира Джони.

По-рано Деп в детайли описа за своята наркотична взаимозависимост, която съвсем е унищожила кариерата му и даже си призна, че е давал марихуана на своята 13-годишна щерка Лили Роуз. Актьорът упорства, че е направил това само от съображения за сигурност.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР