В Локомотив няма да търсят заместник на напусналия спортен директор

...
В Локомотив няма да търсят заместник на напусналия спортен директор
Коментари Харесай

Крушарски разкри кой ще замени Гонзо в Локо

В Локомотив няма да търсят заместител на напусналия състезателен шеф Георги Иванов. Новината заяви пред marica.bg президентът на клуба Христо Крушарски. Той добави, че първоначално функционалностите на Гонзо ще извършва старши треньорът Александър Тунчев.

" Минаваме на мениджърски модел. Един човек ще дава отговор за селекцията, учебно-тренировъчния развой и представянето на тима. Така вършат в Англия и е сполучливо. Ще пробваме техния метод на работа. Гласуваме доверие първоначално на Сашо Тунчев. Той сподели, че се оправя добре като треньор. Надявам се с екипа му да се оправят и с новите задания. Поемаме курс към редуциране на разноските и увеличение на отговорностите ", съобщи Крушарски.

Босът на Локо също по този начин сподели, че не се е виждал и не е приказвал с Георги Иванов. " Знаете доста добре, че откогато съм във футбола, аз не съм спирал никой, който е поискал да напусне. Георги самичък изиска да си тръгне и му искам триумф по-нататък. Не съм приказвал и не съм се видял с него. Той не е подавал оставка, а просто си потегля. Трябва да питате него за аргументите. Аз не мога да разясня негово решение ", добави Христо Крушарски.
Свързани вести Георги Иванов напусна Локо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР