В Ливърпул са радостни след изминалата пауза за мачове на

...
В Ливърпул са радостни след изминалата пауза за мачове на
Коментари Харесай

Клоп: Трент тренира с отбора ни, Наби Кейта - не

В Ливърпул са радостни след миналата пауза за мачове на национални тимове, откакто няма нито един футболист, който да е получил травма. Същевременно мениджърът на тима Юрген Клоп удостовери, че Трент Александър-Арнолд към този момент тренира наедно с тима, само че при Наби Кейта не стоят тъкмо по този начин работите.

Програмата за "червените " в идващия месец е на доста съществени обороти, като те ще имат мачове в три разнообразни съревнования.

Александър-Арнолд получи мускулно разтежение в мача с Арсенал преди паузата и пътува до Дубай през последните дни, с цел да продължи своята рехабилитация и да се завърне към подготвителния режим на Къркби.

В петък немският ментор на 19-кратния британски първенец удостовери, че британският защитник тренира към този момент наедно със своите съотборници за семейството с Уотфорд.

"Трент взе присъединяване на вчерашната подготовка, а и през днешния ден ще бъде на линия с тима. След това ще преценим по какъв начин ще действаме с него. Трент искаше да играе за националния тим, само че не можеше. Видяхме скенера и нямаше по какъв начин това да стане. Благодаря на Господ, че тази травма не беше сериозна и не го извади за пет-шест седмици. Понякога лишава по 14 дни. Той беше с нашия рехабилитационен щаб и работиха крепко, с цел да се усеща добре физически. Сега би трябвало да взимаме решения за ритъма му и тези неща ", разяснява Клоп.

Ако Александър-Арнолд не бъде титуляр против "стършелите ", то на десния бек на Ливърпул се чака да играе някой всред Джо Гомес или Джеймс Милнър.

"Наби Кейта не можеше да тренира през вчерашния ден, защото усети нещо. Ще забележим по какъв начин ще бъде през днешния ден, само че не съм сигурен. Тренира до момента един път с нас и усети още веднъж болежка, тъй че там е по-сериозен въпросът ", проучва за Кейта германецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР