В лидерската среща имаше някаква надежда, че ще има правителство

...
В лидерската среща имаше някаква надежда, че ще има правителство
Коментари Харесай

Д-р Канов: В лидерската среща имаше и театър, и драма, но и надежда да има правителство

" В лидерската среща имаше някаква вяра, че ще има държавно управление и то дължащо се на великодушието на Бойко Борисов и неговото предпочитание да допусне взаимни отстъпки ". Това разяснява пред психиатърът доктор Любомир Канов.

" Мисля, че има вяра да има някакво държавно управление. Как ще наподобява то, какъв брой ще бъде съчинено с разнообразни протези отвред и какъв брой бързо ще рухне, е обособен диалог ", изрече мнението си той в изявление за предаването " Нещо повече ".

Д-р Канов разяснява лидерската среща по този начин: " Имаше детайлите на спектакъл, имаше детайли на драма, имаше детайли на групова терапия, психодрама в някакъв смисъл. Имаше толкоз доста пластове, че е мъчно да се изведе окончателен извод. Беше ми забавно да следя физиономичните особености, езика на тялото, речника, интонациите, разменените оферти в този диалог. Най-важното в едни човешки инициативи е това да има разговор. Макар обществен и ненапълно високомерен, това беше разговор с неразбираем излаз, само че с искрица вяра в него ".

От този театър единственият човек, който се извисяваше над останалите, беше Бойко Борисов, акцентира психиатърът. По думите му той е спечелил като по-убедителният, угрижен за добруването на България и по тази причина да се сътвори държавно управление:

" Не единствено беше по-диалогичен, само че и подготвен да направи взаимни отстъпки в името на това да има държавно управление и България да излезе от бездната ".

" В лицеизраза на ген. Атанасов имаше застинала жестокост. Кирил Петков съвсем се съгласяваше с някои от нещата, които споделяше Бойко Борисов. При Христо Иванов имаше нещо като неутрална физиономия с лека ироничност. Сякаш изглеждаше като индивида, който повече разбираше какво става. /.../ Имаше един до известна степен изглеждащ като милосърден татко. Борисов изглеждаше като угрижен общественик, като човек, който е подготвен да елементарни на Кирил Петков, който се държеше малко като осъден възпитаник, примигвайки с мигли ", разяснява още доктор Любомир Канов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР