В личния любов на Слави Трифонов май отново изгря слънце,

...
В личния любов на Слави Трифонов май отново изгря слънце,
Коментари Харесай

Слави е на върха на щастието, завъртя известна психоложка. Вижте коя е красавицата

В персоналния обич на Слави Трифонов май още веднъж изгря слънце, тъй като в живота му има нова жена, която да отключва страстите и възприятията на шоумена.
Едва ли е изненада, че тя още веднъж е жена, която се занимава с логика на психиката, сходно на предходната му възлюбена. Очевидно Дългия има афинитет към психоложки.
Става въпрос за 29-годишната психоложка Лилия Стефанова, която Дългия предложения още преди няколко месеца да води графа в неговото вечерно шоу по 7/8 ТВ. Тя към този момент може да се похвали и със лично предаване, поради което шоуменът прецака някогашната си огромна обич – Магдалена.
Красивата Лилия изцяло е омаяла Трифонов и съгласно слуховете, от няколко месеца той има повече от професионални връзки с нея. Двамата постоянно вечеряли дружно в предпазлив и безценен ресторант в столичния квартал „ Изток “, а съгласно осведомени – русокоската постоянно посещавала и жилището на Трифонов в комплекса „ Делта хил “ край Перник и оставала да пренощува там, написа „ Уикенд “.
Факт е, че очевидно Трифонов е видял капацитет в лицето на русокоската, тъй като до момента финансираше само стратегии, предавани в делничните вечери, а през останалото време в малкия екран му вървят повторения.
Рубриката на Лилия Стефанова към този момент се радва на свободно екранно време и много особено внимание от страна на шефа. Всеки уикенд русокоската е в компанията на Боби Стар Репортерс.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР