В Левски още се свестяват след загубения финал за Купата,

...
В Левски още се свестяват след загубения финал за Купата,
Коментари Харесай

Леден душ за Левски! БФС наказа играчи на “сините” за по…

В Левски още се свестяват след изгубения край за Купата, а към този момент понесоха нов удар. “Сините” ще са без трима съществени футболисти в съботното посещение на Лудогорец. Получилите през вчерашния ден жълти картони Хали Тиам, Жорди Гомес и Холмар Ейолфсон ще гледат от трибуните гостуването в Разград.

Още по-лошото за Делио Роси е, че последните двама няма да играят и против ЦСКА в последното дерби за сезона във вторник. Те са осъдени за по два мача и ще са на линия едвам за последния конфликт за сезона против Верея в Стара Загора.

Заместниците на триото в Разград е ясно още от в този момент – Васил Панайотов ще смени Тиам, Прохазка ще играе вместо Гомес в центъра на терена, Аймен Белаид ще застане до Давид Яблонски.
Освен осъдените играчи, Левски ще би трябвало да заплати и финансова санкция в размер на 2000 лв., както и да възвърне вредите на националния стадион.
Финал КБ

С предизвестия –11 състезатели

Със прекъсване от спортни права:

Хали Ияне Тиам
ПФК „ Левски ” София- 1 среща, 250 лева

Жорди Гомез Гарсия Пенче
ПФК „ Левски ” София- 2 срещи, 200 лева

Холмар Ърн Ейолфсон
ПФК „ Левски ” София -2 срещи, 200 лева

Пожарна охрана ДОКЛАД

По сезиране от Комисия „ Етика и феърплей ”, на съображение чл.4, по отношение на чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от Директива за птиците /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни викания – ДК санкционира ПФК “Левски” гр. София с имуществена глоба в размер на 1000 лв..

За хвърлени предмети, на съображение чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от Директива за птиците /2017-2018/ ДК санкционира ПФК ” Левски” гр. София с имуществена глоба в размер на 1000 лв..
ДК задължава ПФК „ Левски “ гр. София да възвърне вредите на Национален стадион „ Васил Левски “ гр. София.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР