В кулоарите на парламент съпредседателят на Демократична България Христо Иванов

...
В кулоарите на парламент съпредседателят на Демократична България Христо Иванов
Коментари Харесай

Целта е България да бъде пратена отново в избори: Хр. Иванов за записите

В коридорите на парламент съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов сподели, че се прави всичко допустимо да се провокират следващи предварителни избори:

" Очевидно това е задачата. Очевидно е България да бъде пратена още веднъж в избори, които безусловно нищо няма да решат. Моят апел е в действителност да  не се поддаваме на този резултат, който се пробва да се сътвори. Имаме потребност от държавно управление. Това решение е мъчно, това решение се взима мъчно на всички равнища, във всички органи, които вземат тези решения. Очевидно е, че става дума за доста комплицирани разисквания. Много елементарно е те да бъдат показани по вяскакъв безразсъден метод ".

" Абсолютно не виждам никакъв проблем. Абсолютно не виждам нищо, от което да се тормозим от това, че сме обсъждали европейската процедура. Нека да бъдем съществени. Става дума за Политическа партия. Аз не съм член на тази партия. Няма по какъв начин да потвърдя тази информация. Аз разясня нашата позиция. Ние сме обсъждали модела на Екологичен потенциал по метода, по който се преглеждат настояванията за имунитети. Абсолютно съществено сме обсъждали това нещо, без оглед на Бойко Борисов или различен народен представител, още повече, че такова искане все още няма ”, съобщи в коридорите на Народно събрание съпредседателят на " Демократична България ” Христо Иванов.

По думите му имунитетът на народните представители съществува, с цел да могат те да вземат свободно решения.

" Аз персонално не съм водил диалози за шефовете на службите. Очевидно задачата е да се скапе обединението и България да бъде хвърлена още веднъж в избори, които безусловно нищо няма да решат. Моят апел е да не се поддаваме на този шантаж, който пробват да се сътвори. Имаме потребност от държавно управление. Това решение е мъчно. Ще продължим да работим за това ”, акцентира той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР