В Крим няма и не може да има плажове -

...
В Крим няма и не може да има плажове -
Коментари Харесай

Подоляк: В Крим не може да има плажове - това е окупирана територия, на която се води война

В Крим няма и не може да има " плажове " - това е окупирана територия, където се води пълномащабна война, съобщи съветникът на украинския президент Михайло Подоляк.

„ В Крим няма и не може да има " плажове ", " туристически зони " и други измислени признаци на " спокоен живот ". Крим абсолютно е окупирана от Русия непозната територия, където се водят военни дейности, тече пълномащабна война. Същата тззи война, която Русия отприщи извънредно с геноцидни и нападателни цели. “ – показва той.

„ Крим също е огромен боен лагер и склад, със стотици директни военни цели, които руснаците цинично се пробват да маскират и прикрият с цивилните си жители. Които от своя страна са... цивилни окупатори. “ – акцентира Подоляк.

Повод за изказването е вчерашният опит на Русия да трансферира на Съединени американски щати и Украйна виновността за цивилните, починали на плаж в Крим в резултат на работата на съветската Противовъздушна отбрана, която се е опитвала да смъкна ракета, ориентирана против военна част на окупаторите.

Руското военно министерство съобщи, че виновността е главно на Съединени американски щати, които дават ракети на Украйна, въпреки че съгласно така наречен губернатор на Севастопол Михаил Развожаев, назначен от окупаторите, хората на плажа при Учкуевка са потърпевши вследствие на работата на съветската Противовъздушна отбрана.

Рускоезичният канал " Крымский ветер " заяви, че съгласно локални поданици съветската Противовъздушна отбрана е свалила ракета при плажа в Учкуевка край Севастопол.
Регистрирано е и непредвидено рухване на съветски ракети от системата за Противовъздушна отбрана. Твърди се, че главната част е паднала в морето, само че един снаряд е паднал на оживения плаж.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР