В Кремъл е разработен план за бягство от Русия в

...
В Кремъл е разработен план за бягство от Русия в
Коментари Харесай

Кремъл готви Ноев ковчег за Путин

В Кремъл е създаден проект за бягство от Русия при положение на проваляне във войната против Украйна, оповестява някогашният спичрайтър на президента Владимир Путин - Абас Гилямов.

По думите му, работата над плана с названието " Ноев ковчег " е от пролетта.

" Обмислянето на вид за емиграция е почнало още през тази пролет. Целта на " Ноев ковчег " е сегашните ръководещи да намерят леговище при положение на неподходящо за властта развиване на събитията ", добави той.

Първоначално в качеството на леговище, където биха могли да се насочат Путин и най-близкото му обграждане, е обсъждан Китай по предложение на близкия до него милиардер Юрий Ковалчук, притежател на банка " Россия ", именуван " кесията на Путин ".

" Първоначалната концепция е била тихият кей да бъде Китай. По-късно този вид е изнемощял, тъй като Пекин едва ли ще си разреши лукса да одобри Путин и хората към него ", уточни още Галямов и на дневен ред пристигнали страни от Латинска Америка - Аржентина и Венецуела.

Проектът за евакуация във Венецуела се създава и курира от Игор Сечин, ше на " Роснефт ", който има близки лини връзки с Николас Мадуро и който дава отговор за многомилиардните вложения във Венецуела. 

" На курортния остров Маргарита е бил видян Игор Сечин. Шефът на държавната компания " Роснефт " е купил доста недвижими парцели от най-голям клас, оповестява Гилямов, като се базира на собствен вътрешен източник.

С непосредствената логистика се занимава Юрий Курилин, дясна ръка на шефа на " Роснефт ".

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР