В крайна сметка прокуратурата образува дело по случая с пребития

...
В крайна сметка прокуратурата образува дело по случая с пребития
Коментари Харесай

Има образувано дело за пребития кмет от село Белгун

В последна сметка прокуратурата образува дело по случая с пребития кмет на село Белгун Благомир Станев,. Той твърди, че в нощта след изборите на 4 април е бил пребит в партийния офис на ГЕРБ в Каварна.
, че ръководителят на Общинския съвет на Каварна Йордан Стоянов е подстрекавал побоя, а побоят е осъществен от Илиян Събев - човек, за който се приказва импровизирано, че е координатор на ГЕРБ. Припомняме, че регионален координатор на ГЕРБ стана някогашният обществен министър Деница Сачева, която е родом от Добрич. В Каварна имаше съвещание на Общинския съвет с искане за оставка на Стоянов, само че при гласуването.
 Трифонов за цената на изборите: Борисов отново лъже, той милионите ги няма за нищо Трифонов за цената на изборите: Борисов отново лъже, той милионите ги няма за нищо
Лидерът на партия " ИТН " Слави Трифонов упрекна премиера в оставка Бойко Борисов в неистина за цената на изборите на 4 април. " В...
По досъдебното произвеждане към момента се събират доказателства и се разпитват очевидци, сподели пред " Сега " представителят на Окръжната прокуратура в Добрич Милена Любенова. Думите ѝ бяха доказани и от потърпевшия Станев, който изясни, че е дал показания и чака до края на другата седмица да има резултат по следствието. На въпрос дали се тормози от ново посягане поради това, че предстоят избори на 11 юли, той отговори: " Щом гербаджиите не са във властта, няма за какво да се тормозя ".
В своята тъжба до прокуратурата кметът на селото споделя, че на 5 април в 3:30 ч. сутринта се почукало на входната врата на жилището му в село Белгун. Двама души му споделили, че кметицата на Каварна го чака в офиса на ГЕРБ. Там обаче бил посрещнат от ръководителя на каварненския Общински съвет Йордан Стоянов, от техническия секретар на ГЕРБ, както и от предприемача Илиян Събев. Според Станев точно той почнал да наскърбява, псува и да изсипва боклуци върху главата му.
" Започна да ме рита и да ме бие с юмруци, изкара автоматизиран нож от джоба си и стартира да ми реже екипа ", споделя кметът на село Белгун, като добавя, че останалите са следили, а ръководителят на Общински съвет Стоянов е снимал с телефона си. Станев не се съпротивлявал, защото в града се говорело, че Илиян Събев има минало, обвързвано с някогашни групировки. После го предиздвикали да подпише отвод от участието си в ГЕРБ.
Йордан Стоянов изрично отхвърли да е участвал на такава преживелица. Според него това е провокация, тъй като до 4 април ГЕРБ не са печелили избори в Каварна. Той не отхвърли, че се познава с предприемача Илиян Събев, който " работи в туристическия отрасъл " и отхвърли опцията същият да е взел участие в побоя.
 Мая Манолова се надява на по-голяма победа на протестните партии на идващите избори Мая Манолова се надява на по-голяма победа на протестните партии на идващите избори
Ще има предварителни избори, тъй като упованието на българския народ е да бъде формирано устойчиво държавно управление. На новите избори партиите на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР