В крайна сметка проблемите бяха решени, като пред борсата бяха

...
В крайна сметка проблемите бяха решени, като пред борсата бяха
Коментари Харесай

Spotify от Швеция... или Швейцария?

В последна сметка проблемите бяха решени, като пред борсата бяха върнати обичайните три американски флагове

Още по тематиката
Spotify дебютира на борсата с пазарна оценка от 27 милиарда $

Компанията с доходи от 5 милиарда $ и загуба от 1.5 милиарда $ избра нетрадиционното непосредствено листване на борсата в Ню Йорк
4 апр 2018
Струва ли си борсовият абонамент за Spotify

Музикалната платформа излиза на фондовата борсата в Ню Йорк на 3 април с непосредствено листване на акции, само че какво би трябвало да се има поради преди вложения в компании
23 мар 2018 Любопитна неточност направи борсата в Ню Йорк в деня на борсовия дебют на Spotify. Компанията, основана в Швеция, направи нетрадиционно непосредствено листване, което в последна сметка се оказа сполучливо и компанията беше оценена над предстоящото от анализатори и вложители. От фондовата борса в Ню Йорк са поискали да създадат жест към Spotify, като развеят пред борсата с изключение на американското знаме и шведското. Вместо това обаче по простъпка от борсата развяха швейцарското знаме. Грешката беше поправена 15 минути по-късно, само че докара до насмешки в интернет, както и изказване в обществените мрежи от страна на генералното консулство на Швейцария.

" Не се безпокойте. Нашите скандинавски другари от генералното консулство на Швеция в Ню Йорк са скромни, а ние сме неутрални, тъй че няма проблем ", разясниха шеговито от швейцарското посланичество в страната. " Към нашите другари от борсата, идващия път ни потърсете, не сме надалеч от вас. "



В последна сметка макар гафа Spotify дебютира на борсата, освен това сполучливо, като акциите на компанията се търгуваха на по-висока цена, в сравнение с междинните упования на анализаторите, а от деня, в който се появиха на нюйоркската борса, са вдигнали цената си с още 17%.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР