В краят на лятото и началото на есента горещото трио

...
В краят на лятото и началото на есента горещото трио
Коментари Харесай

Възпяха джакузито в нов фолк хит - slava.bg

В краят на лятото и началото на есента горещото трио Румен Борилов, Тони и Петър Рангелов зарадваха меломаните със свежо парче носещо заглавието “Джакузи”.

Песента ще има своята премиера през днешния ден от 19ч. във видео платформата YouTube. Интересената колаборация се събира още при започване на лятото със общи визии за взаимен план. Нашумялият с шлагера “G-Class” - Тони, приел с усмивка поканата за общо парче с Румен и Петър.

Автор на музиката, аранжимента и текста е Борилов, а частта с рапирането е на Петър Рангелов. Тримата вземат решение да дадат опция на почитателите да вземат участие във видеото, а искащите били стотици. В крайна сметка обаче единствено част от тях съумяват да вземат присъединяване в първият им взаимен план.

Клипът е сниман в тузарска къща, която е била интерес за няколко международни звезди, които снимат в нея. Автомобилите снимани в лентата пък надвишават половин милион лв.. Напомняме, че е от скоро Борилов е самопродуциращ се реализатор и към този момент е събрал нов екип и работи с цялостни сили, като броят на участията му надвишават този и на най-желаните фолк реализатори.

Проектите му към този момент могат да бъдат открити в независимият му YouTube канал озаглавен Rumen Borilov.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР