В края на тази седмица в София е време за

...
В края на тази седмица в София е време за
Коментари Харесай

Лейла Хатауей откри фестивала А to JazZ в София

В края на тази седмица в София е време за музика. Хиляди се събраха на поляните на Южния парк през миналата вечер, за началото на А to JazZ. Носителката на 5 награди " Грами " Лейла Хатауей откри тридневния фестивал.

Красивият й глас е приятност за публиката, само че геният на Лейла Хатауей се простира по-далеч. Изпълнител, композитор, продуцент, DJ - би трябвало й единствено повече време с цел да се забавлява с всичко, което умее.
Лейла Хатауей, певица: Чувствам се огромна късметлийка поради премиите " Грами ", които завоювах и се надявам да прибавя още към тях. Наистина обичам музиката и това което върша, а още по-голямо наслаждение е да знам, че са ме чули и ме почитат. Чувството е прелестно! Няма разлика сред първия път, когато печелиш " Грами " и идващите. Винаги стоиш на мястото си и сърцето ти бие мощно в очакване, а всичко към теб се случва постепенно...и по-късно за момент чуваш името ти. Вълнението постоянно е едно и също!
Обича джаз фестивалите поради срещите с другари и пътешествията. Поканата на A to JazZ я води в България, с цел да показа последния си албум. В него пее и за края на една фантазия.
Лейла Хатауей, певица: Важно е по какъв начин възприемаме музиката. За мен няма тъжни песни - те приказват за любовта и взаимоотношенията ни, само че на първо място са метод да поддържаме връзка и от време на време даже да устоим на тъгата. Повечето любови са тъжни, само че без горест, няма и наслада. Надявам се музиката ми да вдъхва вяра на хората!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР