В края на тази седмица предстои голямо събитие в йорданския

...
В края на тази седмица предстои голямо събитие в йорданския
Коментари Харесай

Засенчиха ли кралица Рания

В края на тази седмица следва огромно събитие в йорданския кралски двор - в понеделник беше обявено, че на 12 март ще се състои сватбата на принцеса Иман с годеника й Джамил Термиотис.

И до момента в който кралските почитатели останаха сюрпризирани и разчувствани, се състоя и моминското празненство на 26-годишната щерка на крал Абдула и кралица Рания. Домакин на събирането беше самата кралица.

Традицията повелява ръцете и краката на бъдещата младоженка да бъдат изрисувани с къна, по тази причина и ритуалът се назовава " къна празненство ". Повече неспокойствие обаче провокира типа на Иман, облечена в дълга бяла рокля, дело на йорданската дизайнерка Рийма Дахбур.

Специалният подробност в нея беше коланът - същият, с който майка й се е венчала за татко й през 1993 година Аксесоарът с бродерии и златисти детайли й беше подложен от самата Рания.

Кралицата също не изневери на съвършения си жанр, облечена в красива рокля в бордо. Подобни бяха цветовете и на обичайна тога, която Раджуа ал Саиф - годеницата на престолонаследника принц Хюсеин, носеше, прецизират от Hello.

За момента няма детайлности за сватбения ден - каква ще бъде програмата, къде ще се състои венчавката, каква ще е роклята на булката. Иман е второто дете на йорданските монарси. Крал Абдула и кралица Рания са родители и на 28-годишния Хюсеин, 22-годишната Салма и 18-годишния Хашем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР