В края на тази или в самото начало на следващата

...
В края на тази или в самото начало на следващата
Коментари Харесай

Потвърди се, че Samsung Galaxy A5 и Galaxy A7 ще имат усъвършенствани безжични модули

В края на тази или в самото начало на идната година Samsung се чака да показа усъвършенстваните версии Galaxy A3 (2018), Galaxy A5 (2018) и Galaxy A7 (2018). Днес тези телефони бяха сертифицирани и в Глобалната мрежа станаха известни част от техните механически характерности.
Според тази информация, и двата нови смарт телефона ще бъдат оборудвани с най-съвременните модули за безжична връзка, на които и Samsung обръща внимание в своите тийзъри.



Вече е известно, че смарт телефоните Samsung Galaxy A5 (2018) и Galaxy A7 (2018) ще имат безрамкови екрани, които няма да са извити като при Galaxy S8 и Galaxy Note 8, а ще бъдат плоски като в LG G6. Според появилите се през днешния ден данни, двете нови мобилни устройства от междинен клас ще имат Bluetooth 5.0 и Wi-Fi 802.11ac модули, а това значи потреблението на най-съвременните чипове за безжична връзка.



Сертификационните данни демонстрират, че и двата Samsung Galaxy A5 (2018) и Galaxy A7 (2018) употребяват еднакъв процесор – Exynos 7885 с две бързи ARM Cortex-A73 ядра и две икономични Cortex-A53 ядра. Графичният ускорител е Mali-G71.

Новите смарт телефони имат отбрана от вода от клас IP68, ще поддържат технологията Always-On Display и ще разполагат с NFC модул за системата за разплащане Android Pay.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР