В края на тази година, изпълнена с толкова много кризи,

...
В края на тази година, изпълнена с толкова много кризи,
Коментари Харесай

Христо Иванов няма да е министър в новия кабинет

В края на тази година, изпълнена с толкоз доста рецесии, провокации и обрати, стигаме до миг, в който можем да си позволим да приказваме за вяра. Това съобщи от парламентарната естрада съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

„ Освен голям брой компликации, България има пред себе си и големи учредения за вяра, поради това, което е нашата страна и което са нашите хора. Но и поради измененията и опциите, които се откриват пред нас от софтуерните трансформации. Намираме се в тежка композиция от здравни и стопански рецесии и провокации, само че оттатък тях възобновяване по нови пътища и посредством нови модели разрешава на България да редуцира мощно оня път, който постоянно ни е отделял от най-развитите общества. Това през днешния ден е допустимо “, сподели той.

Иванов съобщи, че е окуражен от изявленията на политическите сили, оповестили се за опозиционни, и че се надява, че в този парламент ще може да се свърши повече работа.

„ Това, в което имаме вяра, и към което ще се придържаме, е вярата, че всяка власт би трябвало да осъзнава своите ограничавания. Вярата в парламентарната република, подчертавам върху парламентарна. Това е завещание от българската народна власт от прехода до момента, което би трябвало да опазваме. Вярата във фискалния разсъдък и въздържаност. Това ще бъде доста значимо в един интервал на промяна и инфлация. Преди да желаяме от една или друга социална каста или промишленост е хубаво да ги чуем и да потърсим метод дружно да отворим повече работни места, изключително от тези, които имат висока принадена стойност и могат да бъдат съображение повече младежи да се върнат тук “, сподели съпредседателят на „ Демократична България “.

Иванов акцентира, че „ Демократична България “ ще даде приноса си за съставянето и излъчването на държавно управление, само че самият той няма да бъде министър в него.

В 47-ото Народно събрание „ Демократична България “ ще пази съществени правила и цели, които да върнат вярата за България, съобщи съпредседателят на политическата групировка.

Сред тях са правосъдната промяна, въвеждането на електронно ръководство, слагането на въпросите за опазването на българското естествено завещание в центъра на политиката, проблемите на българите в чужбина, запазването на геополитическата ориентировка на България към Европейски Съюз и НАТО, което включва пътят към еврозоната и промяната на целия бранш „ Сигурност “.

Приоритетни за „ Демократична България “ остават и преодоляването на икономическите и медицински резултати от пандемията, връщането на децата в класните стаи, намирането на решение по противоречивите въпроси с Република Северна Македония, тъй че тя да получи своето място в Европейски Съюз, вложенията в модернизацията на българската просвета, обучение и просвета.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР