В края на своята обиколка в Шуменска област председателят на

...
В края на своята обиколка в Шуменска област председателят на
Коментари Харесай

Цветанов: Шумен е икономическото чудо в региона

В края на своята обиколка в Шуменска област ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила се срещна със симпатизанти и членове на политическата мощ в град Шумен, заяви пресцентърът на ГЕРБ.

Домакин на срещата бе кметът на общината и регионален координатор на ГЕРБ Любомир Христов. Сред присъстващите бяха и народните представители от ГЕРБ-Шумен доктор Румен Генов и Димитър Александров, регионалния шеф проф. Стефан Желев.



"Когато преди две години Любомир Христов стана кмет на Община Шумен, той завари една изпразнена общинска хазна с недостиг от над 35 милиона лв.. Това, което виждам през днешния ден, е един бързо разрастващ се град, където се построяват нови индустриални предприятия и към този момент има апетит за работна ръка. До края на годината ще бъдат открити над 1100 работни места, което дефинира Шумен като съгласно икономическо знамение в района ", съобщи Цветан Цветанов. Той бе безапелационен, че очевидно се трансформира и образът на града, като една от най-големите вложения в спортна инфраструктура е построяването на зала "Арена-Шумен ".

"Това са едни прелестни придобивки за жителите на града, което надали щеше да бъде допустимо, в случай че ГЕРБ нямаше болшинство в Народното събрание и не беше образуван актуалният кабинет отпред с Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Шумен е сладкодумен образец за това какви резултати могат да бъдат реализирани, посредством упоритата работа на кмета и неговия екип с поддръжката на държавното управление и ПГ на ГЕРБ ", посочи Цветанов.

В речта си той акцентира върху главния приоритет на държавното управление - образованието, в което страната ще влага всяка година със 330 млн.лв. повече от до момента.



Цветан Цветанов сподели още, че със стартирането на политическия сезон е подета извънредно добра самодейност, в която старите велики столици ще получат по-добър и специфичен статут. "Трябва да покажем на света, че имаме богато културно-историческо завещание. Надявам се положителната ни концепция да бъде подкрепена и от останалите парламентарни групи ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ. Той уточни, че законопроектът ще бъде импортиран в Народното събрание до 10 дни и до края на годината или началото на идната се чака бъде признат на второ четене.

Цветан Цветанов изрази вярата си, че след приемането на Закона, с политиката, която прави през днешния ден държавното управление и с постигнатата непоклатимост, държавното управление ще може да се ангажира с целеви средства за решение на проблемите на инфраструктурата, а и за откриване на нови дадености от богатото културно завещание на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР