В края на работната седмица, BMW Group обяви, че във фирмения

...
В края на работната седмица, BMW Group обяви,
че във фирмения
Коментари Харесай

BMW стартира производството на i4 в Мюнхен

В края на работната седмица, BMW Group разгласи, че във фирмения комплекс в Мюнхен е започнало производството на изцяло електрическото .

"До 2023 година повече от половината от всички коли от нашето оборудване в Мюнхен ще бъдат с електрифицирано задвижване ", разяснява Милан Неделкович, член на борда отговарящ за производствените действия на BMW AG. "Повечето от тях ще бъдат изцяло електрически ".

"Успяхме с консолидираното на нов автомобил в нашата съществуваща система без прекъсване на производството ", споделя Петер Вебер, шеф на BMW Group Plant Munich. "Екипът и нашите партньори свършиха чудесна работа ".

С напълно електрическо задвижване, новото четириврато Gran Coupé на BMW, което е налично и във версия , стъпва на пазара в няколко съществени версии според от интегрираната батерия, като топ-предложението дава обещание свободен пробег от до 590 километра (WLTP цикъл на замерване) и до 300 благи (EPA американски стандарт).

Наличните мощностни версии на BMW i4 покриват диапазона до 544 конски сили, а ускорението от 0 до 100 км/ч ще може да бъде осъществено за към 4 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР